Vanja er ny webkonsulent i Mediebruket

FAGBLOGG 

Vanja Birkelid (25) fra Naustdal synes selv hun har fått drømmejobben. For som webkonsulent i Mediebruket får hun brukt alle deler av kompetansen sin.

Undertittel

Vanja Birkelid (25) fra Naustdal startet i Mediebruket i PEAK Sunnfjord i oktober 2019.

Studiene innan markedsføringsledelse på BI, og reklame og merkekommunikasjon på Norges kreative høyskole, er i høyeste grad relevant for jobben hun skal gjøre. Men i tillegg har hun helt fra ungdomstiden drevet med koding av innhold på nettsider.

I Mediebruket blir Vanja dermed en trygg og dyktig samarbeidspartner i alle faser i arbeidet med å utvikle nye nettløsninger. Hun vil kunne ta ansvaret helt fra kunden tar kontakt for å få løst et problem, gi tilbud, lede prosjektet, ivareta kunden sine behov, og styre utviklere og designere, frem til fiks ferdig nettside er klar til lansering. Og når nettløsningen er på luften står Vanja og kollegaene klare til å hjelpe til med driften.

– Vi er veldig glad for at Vanja takket ja til tilbudet om jobb hos oss, sier daglig leder Arild Finne Nybø.

– Vi lyste ut stillinger som webkonsulent på hovedkontoret i Førde og avdelingskontoret i Bergen og fekk hele 28 søkere. Veldig mange hadde høy og relevant kompetanse, så vi fikk et luksusproblem da vi måtte velge. De fleste søkte seg til Førde-kontoret, der vi tilsetter en person i denne runden. Så kommer vi til å ha videre kontakt med de som søkte seg til Bergen, med tanke på utviding av staben der etter hvert.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram