Akademiet

Mediebruket har utviklet og skreddersydd en omfattende nettside med tilhørende nettbutikk til Akademiet Norge.

CASE

Om prosjektet

Kunde
Akademiet
År
2018
Samarbeidspartner
Rein Design står for webdesign

UTFORDRING

Kunden sin utfordring

Akademiet er Norges største private vidaregåande skule, og har et  breit utvalg av studier fordelt på 12 vidaregåande skular, 9 privatistskuler og nettstudier. Derfor har det vært veldig viktig å levere en oversiktlig og brukervenlig løsing, men elevene må kunne enkelt sette opp et «skreddersydd» studieløp tilpassa sine ønsker og behov. Studentene kan fritt kombinere tidspunkt, sted og nettstudier i nettbutikken.

LØSNING

Hvordan løste vi det?

I prosessen har vi utviklet en automatisk import av fag. Det har vi løst med å utvikle en ny integrasjon mellom WooCommerce og deres interne administrasjonssystem. Vi har og utviklet en integrasjon mellom Gravity Forms og administrasjonssystemet. Slik at nye søknader på videregående skole kommer direkte inn i det interne systemet til Akademiet.

Undersider til hver campus.

Hver skole har sine egne sider og innebygget logikk som gjør at nettbutikken hugser ønsket studiested. I handlekurven kan en tilpasse og dra nytte av fleksibiliteten som Akademiet tilbyr på tid og sted.

Ansatte kan redigere sine skoler

Brukarrollene på nettsiden er tilpasset slik at en kan ha lokale redaktører hos hver skole, og dedikerte nettbutikkansvarlige og administratorer med full tilgang til å redigere. 

SHOWCASE

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram