Berge & Co

Mediebruket har levert prosjektledelse og webutvikling for nettsiden. 

CASE

Om prosjektet

Kunde
Berge og Co 
År
2016
Samarbeidspartner
Rein Design står for webdesign 

UTFORDRING

Kunden sin utfordring

Berge og Co ønsket en responsiv nettside. På nettsiden skal en enkelt kunne finne aktuelle kampanjer, nye og brukte bilar, samt kontakte de ulike avdelingene. 

LØSNING

Hvordan løste vi det?

Løsningen ble en skreddersydd nettside med fokus på Berge & Co sine behov og ønsker. Da mye av deres arbeid foregår på finn.no, har vi blant annet utviklet en plugin for daglig import av brukte biler fra finn.no med utlisting og filtrering på merke og avdeling.

Kampanjer 

Berge & Co jobber hyppig  med kampanjer. Dermed er nettsiden utviklet med fokus på aktuelle kampanjer og med tre ulike kampanjemaler. Målet med dette er å forenkle arbeidsprosessen med hver enkelt kampanje. 

Liste over ansatte

Vi lagde en egen ansatte-utlisting med filtrering på avdeling, filial og bilmerke. Dette er utviklet med mål om å gjøre det enklest mulig for bruker å finne frem til ønsket avdeling, filial eller merke. 

SHOWCASE

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram