Studentjobb

Studentjobb er et samarbeid mellom Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane, Sunnfjord Utvikling og Høgskulen på Vestland (HVL).

CASE

Om prosjektet

Kunde
Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane og Sunnfjord Utvikling. 
År
2021
studentjobb nettside

UTFORDRING

Kunden sin utfordring

Formålet med prosjektet var å styrke de tekniske fagene i Førde, og deres utfordring var å gjøre Førde til en enda mer attraktiv studieplass og by. Målgruppen var unge personer som ønsket å begynne å studere høsten 2021, med en sekundær målgruppe i bedrifter.

LØSNING

Hvordan løste vi det?

Mediebruket satt først og fremst opp en nettside, med fokus på kommunikasjon av formålet på en god måte. Brukervennlighet var viktig i oppsettet, med tanke på både søkemotor og bruker. Innholdet på nettsiden ble søkemotoroptimalisert.

Responsiv nettside

Nettsiden er selvsagt responsiv. Det vil si at innholdet tilpasser seg ulike skjermer, som nettbrett, mobil- og dataskjerm. Målgruppen holder seg på datamaskin og mobil, men Google opererar alltid med “Mobile first”. Mobilversjonen blir dermed prioritert når de rangerer nettstedet i søkeresultat. Design og høy nedlastingfart på nettsida er viktig på alle enheter.

Digital markedsføring

Videre var det viktig å kommunisere prosjektet på en god måte i ulike kanaler. Mediebruket la derfor strategi, med mål om å nå målgruppen på Facebook og i Google. Her ble det jobbet med både betalt og ubetalt innhold. For å få oppmerksomhet rundt prosjektet satt vi opp displayanonser og annonser i Facebook, med mål om å nå en bred målgruppe. Samtidig satt vi opp søkannonser i Google, for å treffe målgruppen på rett plass til rett tid. Video var en viktig del av markedsføringen, og ble tatt i bruk på nettsiden, i Google Ads og Facebook.

SHOWCASE

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram