Ditt byrå for annonsering

Vi kan hjelpe deg med annonseringen i Google Ads. Mediebruket er 100% transparente i våres arbeid, og du får dermed god oversikt over hva som skjer. Ønsker du å treffe forbrukeren i det ideelle øyeblikket når de søker etter et produkt eller en tjeneste?

GOOGLE ADS

Hvorfor skal du bruke oss?

Mediebruket er et markeds- og teknologibyrå. Med oss som partner får du en tverrfaglig, gjennomtenkt og strategisk hjelp. Vi ønsker å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å nå sine forretningsmål, og sammen kan vi gjøre nettopp dette. Den viktigste fordelen du får av å benytte deg av Mediebruket som byrå for annonsering er vår evne til å ligge i front. Vi er joviale mennesker, som hele tiden holder seg oppdatert, tester nye metoder, slik at din bedrift for mest igjen for hver investerte krone. Våre spesialister er sertifiserte.
Kontakt oss for å få hjelp med Google Ads.

ANNONSETYPER

Ditt Google Ads byrå

Søk-annonser i Google

I dag starter de aller fleste kjøpsreiser med et Google-søk. Dermed sier det seg selv at du bør være synlig og tilstede når kunden faktisk søker etter ditt produkt eller tjeneste. Med god søkemotormarkedsføring er du synlig når kunden er i kjøpsmodus - sørg for at du er på rett plass til rett tid.

Displayannonser i Google

Displayannonsering skjer når klikkbare annonser plasseres ved siden av innhold på et nettsted, i en applikasjon eller i et nettverk av nettsteder. Dette kan være bildeannonser, beveglige annonser eller videoannonser på Youtube eller Facebook. Mediebruket hjelper med å identifisere riktig målgruppe og måler effekten kontinuerlig i kampanjeperioden.

VI HJELPER DEG

Dette kan vi hjelpe deg med

I GoogleAds finnes det flere ulike måter å annonsere på. I Mediebruket har vi god erfaring med verktøyet, og jobber strategisk i Google sitt nettverk. Sammen legger vi en digital strategi for å avdekke hvilke prioriteringer din bedrift bør gjøre, enten du ønsker å generere flere kunder, salg eller påmeldinger til nyhetsbrev.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

Søkeordsanalyser
Kampanjeplanlegging
Søkannonser
Displayannonser
Videoannonser
Tekst og innhold

HVORDAN VI JOBBER

Hvordan vi jobber

I Mediebruket jobber vi tverrfaglig. Teamet er en kombinasjonen av utviklere, webdesignere og markedsførere. Du som kunde får en prosjektleder du forholder deg til og som du enkelt kan ta kontakt med. Vi er glad i hyppig og rask kommunikasjon, og benytter oss av verktøy som Slack og trello for planlegging og gjennomføring av din markedsføring.

Kontakt oss

crossmenuarrow-rightpointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram