Om Mediebruket

Mediebruket AS er et konsulentselskap som lager verktøy til bruk på internett. Vi er eksperter på skreddersydd utvikling og drift av digitale løsninger – fra de  enkleste nettsider, eller hjemmesider om du vil, til avanserte logistikk- og kundebehandlingssystemer, og løsninger for søknadsbehandling til både private og offentlege innkjøpere.

Slik hjelper vi deg

Vi tar alltid utgangspunkt i behovene dine og de ressursene du har til rådighet. Første trinn er at du kontakter oss og forteller hvilken oppgave du vil ha løst. Vil du ha et verktøy eller en digital kanal som gjør at du sparer tid og penger, eller som skaffer deg flere kunder, så vil vi foreslå løsninger som hjelper deg med akkurat det. Deretter kan du bestemme deg for om dette er noe du ønsker å investere i. Etter at vi har lagt en plan i fellesskap, setter vi i gang og skreddersyr en løsning som gjør at du når målene dine.

Når løsningen er ferdig kan vi følge deg videre om du ønsker det, og ta ansvaret for både den tekniske driften og innholdet. Og om du en dag ikke lenger har behov for tjenestene våre, så står du selvsagt helt fritt til å avslutte – vi har ikke bindingstid.

Vi brenner for å lage gode digitale løsninger slik at du kan oppfylle ambisjonene dine. Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud.

En liten advarsel: Hvis vi ikke er helt sikre på at vi kan lage en knallgod løsning for dine behov, så må vi takke pent nei til oppdraget, og hjelper deg gjerne videre til andre som er eksperter på akkurat det du trenger hjelp til.

Stort nettverk av gode hjelpere

I Mediebruket kan vi levere hele produksjonskjeden innen digitale verktøy og internettbasert kommunikasjon: Strategi, programmering, multimedieinnhold, hosting, support m.m. Vi har også et solid nettverk med underleverandører som dekker alle andre tenkelige behov innen kommunikasjon og konsulenttjenester, f.eks. design av logo og profil, annonser, brosjyrer, illustrasjoner, tekst, profesjonelle foto, animasjoner, filmer, dronefilming og mye mer.

En stødig samarbeidspartner

Selskapet Mediebruket ble startet i 2009, og vil være en stabil og trygg samarbeidspartner for deg. Vi har en sunn økonomi, og er kåret som Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv.

Utviklerne i Mediebruket har tung kompetanse innen webutvikling, og har laget flere hundre store og små nettverktøy, nettsteder og andre digitale løsninger. De er til en hver tid oppdatert på de nyeste teknologiene, kravene og trendene. Prosjektlederne våre har lang erfaring som nettredaktører og internettansvarlige, og vet akkurat hva som skal til for at du skal få et godt digitalverktøy.

Spør oss gjerne om relevante referanser i forhold til de målene du ønsker å nå, og de verktøyene vi foreslår å utvikle for deg. Sjekk gjerne ut disse eksemplene: Generelle referanser og referanser fra offentlege innkjøpere.