Teknologi

Vi har som mål å være blant de fremste ekspertene i Norge innen skreddersydd utvikling av digitale løsninger basert på WordPress, Node og Ruby On Rails. Eksempel hva vi har utviklet finner du under Referanser.

Wordpress

Webutvikling med verdens mest utbredte publiseringssystem gir deg full frihet i dag og i framtiden. WordPress er vi eksperter på i Mediebruket, og med dette fleksible systemet i bunnen har vi skreddersydd alle typer nettsteder.

Universell utforming

I Norge setter forskriftene krav til universell utforming på alle nettsteder. Målet er at alle skal kunne bruke de digitale tjenestene, uavhengig av funksjonsevne. Mediebruket har lang erfaring med dette, blant annet for Lotteri- og stiftelsestilsynet som ble nominert til prisen «Årets statlige nettsted».

Sikkerhet

Vi tilbyr SSL-sertifikat til alle kunder. Dette gjør at all trafikk mellom nettsted og bruker vert kryptert, og gir bedre rangering hos Google, som dermed regner nettstedet som trygt. I tillegg hjelper vi til med å optimalisere nettstedet for å gi best mulig synlighet hos søkemotorene.

Tjenester og produkter

  • For skreddersydde løsninger i WordPress, Node og Ruby On Rails, nettsteder, logistikksystemer m.m., ta kontakt med Mediebruket og fortell oss om behovene deres.
  • 123press logoEr du på jakt etter enkle og rimelige ferdigløsninger kan det hende et nettsted basert på ferdigmal i 123press er noe for dere.
  • Stiftio_Liggande_RGB_TMVi kan også tilby skreddersydde systemer for behandling av søknader gjennom vår merkevare Stiftio. Ta kontakt og fortell oss om behovene, så kan vi sende deg et forslag til løsning.

Å vere god på nett krev systematisk arbeid.

Bjørn LeirdalRådgjevar, Lotteri og stiftelsestilsynetlottstift.no