Mediebruket leverer digitale løsninger til offentlige innkjøpere

Send alltid forespørsel til anbud@mediebruket.no ved offentlige innkjøp av internettbaserte verktøy. Det lønner seg.

Mediebruket AS er et konsulentselskap med solid erfaring fra store og små offentlige IT-prosjekter, med høy teknisk kompetanse, og er eksperter på skreddersydd utvikling og drift. Vi leverer alt fra de enkleste hjemmesider basert på ferdigmal, til avanserte søknadsbehandlingssystemer, logg, logistikk- og kundebehandlingssystemer, nettbutikker og bookingløsninger.

Vi har levert til 500 store og små kunder over hele landet, med behov for digitale løsninger. Mediebruket er en solid bedrift i vekst – med kapasitet til å ta på oss nye IT-prosjekter i ulik størrelse.

Suverene digitale løsninger godt innenfor terskelverdiene for offentlige anskaffelser

Selv om dere har en annen favorittleverandør fra før, så vil vi gjerne få muligheten til å gi tilbud, slik at dere kan vurdere vårt forslag til løsning, samt kvaliteten og prisen som vi tilbyr. Veldig mye lar seg løse innenfor en kostnadsramme på mellom kr 5.000 og 100.000.

Vi kan være rådgivere ved innkjøp

Vi kan også fungere som rådgiver og konsulent ved innkjøp, og kan for eksempel skrive den tekniske kravspesifikasjonen eller lede forprosjekt som skal finne ut av hvilke digitale løsninger som bør utvikles. Spør oss gjerne også om hjelp til søkemotoroptimalisering (SEO).

Tilleggstjenester fra dyktige samarbeidspartnere

Vi har nært samarbeid med andre bedrifter innen kommunikasjons- og reklamebransjen. Hvis dere trenger produksjon av multimedia, animasjoner, grafikk, tekstforfatting, design av logo og profil, trykksaker osv., så kan vi gi et samlet tilbud.

Bestill informasjonshefte

Vi har laget et informasjonshefte i utskriftsvennlig PDF-format om Mediebruket som leverandør til offentlige innkjøpere, med en rekke eksempler på hva vi kan levere. Legg inn epostadressen til den du ønsker skal få tilsendt informasjonsheftet:

Responstida til Mediebruket er utruleg kort. Når eg lurar på noko får eg raskt forståeleg svar. Om det oppstår eit problem er det viktig for oss å få dette retta opp raskt, det hjelper Mediebruket oss med. Dei viser også stor vilje til å hjelpe oss med utbetringar, og er lette å be. Eg vil anbefale andre å bruke Mediebruket.
Randi Indrebø, NRK Nynorsk mediesenter

Vi er helt avhengige av fornøyde kunder, og gjør vårt ytterste for å levere de beste løsningene. Derfor gir vi bare tilbud om vi er helt sikre på at vi kan løse oppdraget på en utmerket måte. Enten alene eller sammen med våre mange samarbeidspartnere. Det koster ingenting å spørre – hvis ikke Mediebruket kan ta oppdraget, så foreslår vi gjerne andre, eller gir råd om andre måter å løse det på.
Daglig leder Arild Finne Nybø

Medlemskap/sertifisering