Eksempler på offentlige anskaffelser av internettbaserte løsninger

– referanseprosjekt hos Mediebruket til inspirasjon for deg som er offentlig ansatt og vurdere å løse en utfordring digitalt

Nedenfor ser du noe av det Mediebruket har utviklet for offentlige innkjøpere. Ta kontakt om dere ønsker kontaktinformasjon for referansepersoner.

Vi har utviklet og står for drift, support og vedlikehold av flere hundre hjemmesider og andre internettbaserte verktøy og løsninger, for både private og offentlige kunder i alle bransjer. For mange av de private innkjøperne, og noen av de offentlige, er avtalen fortrolig. Derfor kan vi ikke presentere eksempler på alle typer leveranser her. Men hvis dere ikke finner det dere leter etter her, så ta kontakt og spør oss. I de aller fleste tilfeller kan vi da vise dere eksempler på løsninger vi har utviklet, og som løser behovene deres innenfor budsjettet.

Les mer om Mediebruket som leverandør til offentlige innkjøpere.

Alle Mediebruket sine leveranser av nettsteder inneholder all funksjonaliteten som er nødvendig for å lage og drive et standard nettsted.

Dette inkluderer f.eks. bruk av åpen kildekode, mobiltilpasset responsiv design, mulighet for å legge inn en tilnærmet ubegrenset mengde tekst og bilder, vise video, enkelt søk på nettstedet, legge til brukere med ulike roller, og gode muligheter til å forandre på designet m.m.. Men vi legger ikke inn ekstra funksjonalitet om dere ikke har bruk for den. Dette gjør det lettere for dere å administrere nettstedet. I de fleste leveranser har kunden likevel ønsker om å legge til funksjonalitet som er skreddersydd for dem. Nedenfor kan du noen utvalgte eksempler på slik tilleggsfunksjonalitet.

Velg kategori nedenfor for å sortere på hvilken tilleggsfunksjonalitet Mediebruket har levert.
Klikk på referansen for å gå til side med mer informasjon: