Digital infotavle med alt du måtte ønske å formidle

FAGBLOGG 

Ei digital infotavle er nyttig på mange vis. Nå tilbyr Mediebruket oppsett og drifting av infotavler til våre nettstedskunder.

Bare fantasien setter grenser

Det er bare fantasien som setter grenser for hva en digital infotavle kan brukes til. Den kan blant annet fungere som veiviser, som markedsføringsplattform av produkt, som presentasjon på messer og for å informere om viktige hendelser.

Dette har vi selv sett behovet for i vår bedrift, og etter hvert hos våre kunder. Etter å ha testet en løsning for dette ønsker vi derfor å tilby våre nettstedskunder denne tjenesten for bare kr 100 per måned.

Ved hjelp av en WordPress-plugin setter man opp et eget område for infotavler på sitt nettsted. Her kan man opprette opp til flere visninger, og URL til desse visningene henter man ut på den eller de skjermene man vil presentere informasjonen på.

Dere kan sette opp så mange ulike samtidige visninger dere ønsker, på så mange skjermer dere vil. Bare fantasien setter grenser for hvilken type informasjon de kan vise: En skjerm kan vise dagens meny i kantinen, en annen kan vise oversikt over møter, en tredje kan vise de siste innleggene deres fra nettsiden og de siste instagram-bildene, og en fjerde kan vise en bildekarusell med referanser som allerede ligger på nettsiden, slik vi har gjort for vår egen del i Mediebruket.

Synes du dette høres interessant ut? Ta kontakt, så kan vi hjelpe deg med å komme i gang. Du kan velge å sette opp visningen selv gratis, eller vi kan hjelpe deg med oppsettet.

Det eneste du trenger er en skjerm og en nettside hos oss. Dersom du ikke har sistnevnte er du velkommen til å sende oss en melding dersom du har spørsmål rundt dette.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram