Aktuelt

Mediebruket utviklar skreddarsydde system for søknadsbehandling

,
Mediebruket AS har spesialisert seg på skreddersydd utvikling og drift av søknadsbehandlingsløsninger til store og små fond og stiftelser. De største systemene håndterer søknader for flere milliarder kroner. Men veien fram til det som i dag er robuste og effektive systemer, tilpasset hver enkelt kunde, har vært lang, humpete og lærerik.

Thomas og Martine blir traineear i Mediebruket

,
Mediebruket har gjennom Framtidsfylket sitt traineeprogram tilsett Martine Oddvarsdotter Myren (23) frå Haukedalen i Førde som webrådgjevar trainee, og Thomas Hafstad (21) frå Førde som trainee innan marknadsføring.

Digital infotavle med alt du måtte ønskje å formidle

, ,
Ei digital infotavle er nyttig på mange vis. No tilbyr Mediebruket oppsett og drifting av infotavler til våre nettstadkundar.

Vanja er ny webkonsulent i Mediebruket

Vanja Birkelid (25) frå Naustdal tykkjer sjølv ho har fått draumejobben. For som webkonsulent i Mediebruket får ho brukt alle deler av kompetansen sin.

Mediebruket har opna kontor i Bergen

– Mediebruket har fleire store og viktige kundar i Bergen og nabokommunane. Denne delen av Vestland er ein viktig marknad for oss, og vi tykkjer derfor det er naturleg for oss å vere til stades her, seier Guro Bryn Høgheim.

Gert Vaartjes er ny senior webutviklar i Mediebruket

Mediebruket har gleda av å ønskje Gert Vaartjes (44)  velkomen som ny senior webutviklar og medeigar. Gert kjem frå stillinga som Developer Advocate i Highsoft AS i Vik i Sogn. 
Kart med pil frå Norge til USA.

Forseinka support i veke 18

Frå måndag 29. april til fredag 3. mai 2019 er alle tilsette i Mediebruket på vestkysten av U.S.A., i ei tidssone 9 timar etter norsk tid. Dette gjer at vi desse dagane ikkje har høve til å svare telefonen i norsk kontortid, og svartida kan bli lengre enn normalt i dei andre kanalane.

Gutenberg, WordPress sin nye editor

, ,
WordPress planlegg å lansere ein ny editor, med namnet Gutenberg. Kva har du i vente?