Aktuelt

Thomas og Martine blir traineear i Mediebruket

,
Mediebruket har gjennom Framtidsfylket sitt traineeprogram tilsett Martine Oddvarsdotter Myren (23) frå Haukedalen i Førde som webrådgjevar trainee, og Thomas Hafstad (21) frå Førde som trainee innan marknadsføring.

Digital infotavle med alt du måtte ønskje å formidle

, ,
Ei digital infotavle er nyttig på mange vis. No tilbyr Mediebruket oppsett og drifting av infotavler til våre nettstadkundar.

Vanja er ny webkonsulent i Mediebruket

Vanja Birkelid (25) frå Naustdal tykkjer sjølv ho har fått draumejobben. For som webkonsulent i Mediebruket får ho brukt alle deler av kompetansen sin.

Mediebruket har opna kontor i Bergen

– Mediebruket har fleire store og viktige kundar i Bergen og nabokommunane. Denne delen av Vestland er ein viktig marknad for oss, og vi tykkjer derfor det er naturleg for oss å vere til stades her, seier Guro Bryn Høgheim.

Gert Vaartjes er ny senior webutviklar i Mediebruket

Mediebruket har gleda av å ønskje Gert Vaartjes (44)  velkomen som ny senior webutviklar og medeigar. Gert kjem frå stillinga som Developer Advocate i Highsoft AS i Vik i Sogn. 
Kart med pil frå Norge til USA.

Forseinka support i veke 18

Frå måndag 29. april til fredag 3. mai 2019 er alle tilsette i Mediebruket på vestkysten av U.S.A., i ei tidssone 9 timar etter norsk tid. Dette gjer at vi desse dagane ikkje har høve til å svare telefonen i norsk kontortid, og svartida kan bli lengre enn normalt i dei andre kanalane.

Gutenberg, WordPress sin nye editor

, ,
WordPress planlegg å lansere ein ny editor, med namnet Gutenberg. Kva har du i vente?
SIGNERTE STOR AVTALE: Desse skal gjere fysiske nøklar overflødige på Forsvarsbygg sine mange tusen overnattingsplassar. F.v.: Terje Sørbø fra Mediebruket, John-Einar Jakobsen frå Forsvarsbygg (på Skype i bakgrunnen), Rune Viken fra INTIN, og frå Forsvarsbygg: Cecilie Jentoft, Lisbeth Engebregtsen og Stein Sætersdal. Fotograf var Hanne Thomassen frå Forsvarsbygg, og ho kan skimtast til høgre på skjermen i bakgrunnen.

Mediebruket har nøkkelrolle i storkontrakt med Forsvarsbygg

, ,
Smarthusleverandøren Intin i Førde har sett saman ei leverandørgruppe, som består av Mediebruket, Låssenteret, Danalock og El-Proffen.