Eine Advokatfirma

Til Eine Advokatfirma har vi levert en stilren og responsiv nettside. 

CASE

Om prosjektet

Kunde
Eine Advokatfirma
År
2019
Samarbeidspartner
Univerket står for visuell profil

UTFORDRING

Kunden sin utfordring

Eine Advokatfirma skulle gjennomgå en omprofilering og ønsket også å presentere seg i den nye profilen gjennom en ny nettside. De ønsket også å presentere sine medarbeidere og fagfelt på en god måte.

LØSNING

Hvordan løste vi det?

I prosjektet samarbeidet vi med Univerket, som hadde ansvar for ny logo og visuell identitet. De fungerte som en rådgiver i arbeidet med den nye nettsiden.

Kobling mellom fagfelt og medarbeider

Eine Advokatfirma ønsket å presentere sin kompetanse på en enkel måte. I tillegg ville de gi en god oversikt over hvilken medarbeider som jobber med hvilke fagfelt. I oppsettet lagde vi derfor en kobling mellom fagfelt og medarbeider. 

Personlig CV

For Eine var det viktig å få frem en detaljert beskrivelse av kompetansen til de ulike medarbeiderne, og vi lagde derfor en egen modul for å presentere hver enkelt medarbeider sin CV. Denne inkluderer en utlisting av utdannelse, arbeidserfaring og eventuell annen erfaring/verv.

SHOWCASE

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram