Arkoconsult

Arkoconsult er et ledende firma innenfor arkitekt- og rådgivningstjenester innen byggesaker. De holder til på Valestrand, men har også et avdelingskontor på Voss, og betjener kunder over hele landet.

Kunde
Arkoconsult

År
2021

Link
arkoconsult.no

Samarbeidspartnar
Univerket og Madly

Kunden sin utfordring

Arkoconsult ønsket moderne og brukervennlige nettsider som gjorde det enkelt for kunder å lære mer om tjenestene Arkoconsult tilbyr. De ønsket også å gjøre det så enkelt som mulig for potensielle kunder å ta kontakt.

Hvordan løste vi det?

Vi gikk gjennom innholdet til Arkoconsult og så på hvordan dette best kunne struktureres gjennom designet og i ulike innholdstyper. Univerket utviklet en ny fargepalett og ble konsultert på webdesign.

Oversikt over tjenester

Vi ønsket å gi en tydelig og enkel presentasjon av tjenestene Arkoconsult tilbyr, og hva som inngår i disse. Arkoconsult gikk selv gjennom innholdsstrukturen sin, og vi tok utgangspunkt i denne for å lage en god presentasjon av de ulike fagområdene.

Presentasjon av prosessen fra idé til ferdigstilling

Ved tidspunktet for arbeidet tilbydde Arkoconsult alle tjenester fra A til Å i en byggesak, og vi ville gjerne illustrere dette. Vi lagde derfor en presentasjon av prosessen fra idé ti ferdigstilling for å enkelt illustrere alle ledd som Arkoconsult kan bidra til.