Datamaskin som illustrerer framside på eigedomsmekling.no

Eigedomsmekling Sogn og Fjordane

Vi har utviklet og skreddersydd ny nettside med meglersystem for Eigedomsmekling Sogn og Fjordane

Kunde
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane

År
2017

Link
eigedomsmekling.no

Samarbeidspartnar
Univerket

Kunden sin utfordring

Eigedomsmekling Sogn og Fjordane er meglerselskapet til Sparebanken Sogn og Fjordane. De kom til oss med et ønske om en brukervennlig nettside, hvor publisering av bolig kan gjøres på en enkel og effektiv måte. En viktig del av prosjektet var å utvikle en nettside som er brukervennlig for den potensielle kjøper.

Hvordan løste vi det?

Helt siden 2017 til i dag har Mediebruket jobbet tett sammen med Eigedomsmekling Sogn og Fjordane. I løpet av denne perioden har vi levert utvikling, drift og vedlikehold av nettsteder og skreddersydde webapplikasjoner.t.

Integrasjon mot meglersystem

På nettsiden utviklet vi blant annet en integrasjon for import av boliger mot Eigedomsmekling Sogn og Fjordane sitt meglersystem. Dette er for å effektivisere arbeidsprosessen deres. Denne løsningen vant en meglerpris for «årets innovasjon innen eiendomsmegling». 

Brukervennlig nettside

Denne integrasjonen gjør også nettsiden mer brukervennlig. Både for de ansatte og deres kjøpere. Hver gang en ny bolig legges inn i deres meglersystem, vil den automatisk publiseres på nettsiden eigedomsmekling.no. Avhengig av hva den potensielle kjøperen er ute etter, kan han/hun enkelt filtrere boligene etter områder/by og bustadtype.