Datamaskin som illustrerer framside på intin.no

Intin Smarthus

Intin er en smarthusleverandør som monterer smarthuskomponenter hos forbrukere og bedrifter.

Kunde
Intin Smarthus

År
2019 og 2022

Link
intin.no

Samarbeidspartnar
Univerket

Kunden sin utfordring

Intin ønsket en nettside som var brukervennlig, og gav inspirasjon til potensielle kunder i henhold til ulike scenarioer ved nytten av smarthus.

Hvordan løste vi det?

Mediebruket utviklet en nettside med utgangspunkt i et lekkert design av Univerket. Med dette fokuserte vi på å skape en sprek, inspirerende og flott nettside som er enkel å navigere seg rundt på. 

Nettsiden tar utgangspunkt i ulike anledninger hvor smarthus-komponenter kommer forbruker til stor nytte i boligen.

Utvikling av prisindikator

Mediebruket laget til en prisindikator, som indikerer estimert kostnad for montering av smarthus, avhengig av hvilken boligtype forbrukeren har. Her legges til boligstørrelse og pakkene den potensielle kunden ønsker.

Responsiv nettside

Nettstedet er selvsagt responsiv. Det vil si at den tilpasser seg ulike enheter, slik at innholdet er like tilgjengelig på en mobilskjerm som på ein større dataskjerm.

Redesign av nettbutikk

I 2023 gjorde vi et redesign av den eksisterende nettbutikken på nettsiden, som er basert på WooCommerce. Den eksisterende nettbutikken hadde produktutlisting i tabell og var svært utfordrende å navigere seg i. I samarbeid med Intin satte vi derfor opp en ny løsning med produkt i grid. Løsningen fikk også på plass tydeligere kategorifiltrering og søk.