6 fordeler med søknadssystem for din stiftelse

Et søknadssystem er et digitalt verktøy for behandling av søknader. Verktøyet skal hjelpe søknadsbehandler å effektivisere arbeidshverdagen med en oversiktlig prosess i søknadsbehandlingen. Programvaren sørger for at du mottar søknader med vedlegg gjennom ditt nettsted og med en og samme løsning kan du både ta imot og ferdigbehandle søknader til ulike formål.

Følgende fordeler får din stiftelse med søknadssystemet:

Les: Få en gratis demo på søknadssystem 

1. Enkel registrering for søker

Søker oppretter enkelt en konto i søknadsportalen sin, slik at de kan sende inn en søknad. Det er enkelt og oversiktlig for søker å følge instrukser for oppretting av konto.

2. Søker mottar automatisk e-postbekreftelse

Søker kan få automatisk e-postbekreftelse når søknaden er lagret som kladd eller er sendt inn. Bruker kan dermed være trygg på at søknaden har kommet frem til stiftelsen.

3. Innlogging med BankID

Om ønsket kan en ha sikker innlogging med BankID. BankID er en elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett. Med BankID-innlogging sikrer en trygghet og for søknader til f.eks pengestøtte, kan elektronisk identifisering være nødvendig.

4. Kontrollpanel

Som saksbehandler har du full oversikt over prosessen for hver enkelt søker. Kontrollpanelet er et verktøy som gir tilgang til behandlede søknader, ubehandlede søknader, søknader under behandling, tildeling og varsling, rapportering, arkivering og historikk.

Søker får får også tilgang til eget kontrollpanel og kan dermed ha oversikt over hvor langt søknaden er kommet i søknadsprosessen.

5. Varsling

Få varsel når søknader kommer inn og tildel roller for hvem som skal gjøre hva. Med varsel kan du raskt gå inn i systemet for å håndtere søknaden der og da.

6. Integrasjon mot Brønnøysundregisteret

Om du mottar søknader fra organisasjoner kan registreringsskjemaet ha integrasjon mot Brønnøysundregisteret om ønskelig. Det betyr at ditt registreringsskjema kan automatisk hente ut nødvendig informasjon som står i Brønnøysundregisteret.

Fornøyde kunder

Mediebruket har utviklet søknadssystem for blant annet Stiftelsen Kjell Holm, Sparebankstiftelsen Vest og Statens Kunstutstilling. Sparebankstiftelsen Vest ønsket å benytte løsningen for søknader om prosjektstøtte og søknader for korona-fondet: 

– Jeg er veldig positiv til jobben Mediebruket har gjort for oss, de har vært tilpasningsdyktige og flinke til å snu seg rundt etter hvert som problemstillinger har dukket opp, sier prosjektleder for samfunnsansvar Giske Eggen i Sparebanken Vest. 
Se deres søknadsystem her